Verhuur

Verhuur

Wij bieden de mogelijkheid de speeltuin en het gebouw te huren. Er is plaats voor groepen tot ongeveer 30 personen.

 

De huurprijs buiten openingstijden van de speeltuin is € 15,00 per uur. Deze prijs is op basis van eigen meegebrachte consumpties. Er mag geen alcohol geschonken worden (ook geen bier en wijn) omdat wij hier geen vergunning voor hebben.

 

U kunt gebruik maken van de faciliteiten van het gebouw. In de keuken is het volgende aanwezig: servies, glaswerk, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser, gasstel, oven, magnetron, diepvries en koelkast.

 

Verder zijn er voldoende tafels en stoelen aanwezig en zijn er meerdere toiletten waar gebruik van gemaakt kan worden. Open vuur, bbq of frituurpan zijn niet toegestaan.

 

De speeltuin kan gebruikt worden. Wel zijn enkele toestellen niet toegankelijk i.v.m. de winterperiode. Daarnaast is er geen verlichting in de speeltuin aanwezig. Daarom verzoeken wij om de toestellen in het donker niet te gebruiken.

 

Er is geen permanente toezichthouder aanwezig. Wij rekenen daarom een borg van € 30,00. De geschatte huurtijd en de borg dienen van te voren betaald te worden (contant op de dag zelf of via de bank). Na afloop van de huurtijd zal iemand een controle doen, de definitieve afrekening maken en het gebouw afsluiten. Het gebouw dient schoon en in originele staat achter gelaten te worden.

 

Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dit graag.

Wilt u reserveren. Stuur dan een mail (via contact)met de gewenste datum en tijden, dan kijken wij of er plek is.

 

Voor de verhuur tijdens openingstijden komt nog meer informatie. Wilt u hierover meer informatie, stuurt u dan een mail.

Keuken
Zaal
Zaal
Toiletten
Hal toiletten