Verhuur
Keuken
Zaal
Zaal
Toiletten
Hal toiletten

Verhuur

Wij bieden de mogelijkheid de speeltuin en het gebouw te huren. Er is plaats voor groepen tot ongeveer 30 personen.


De huurprijs buiten openingstijden van de speeltuin is        € 17,50 per uur, binnen openingstijden is dit € 12,50 per uur.

Deze prijzen zijn op basis van eigen meegebrachte consumpties. Wij kunnen ook de consumpties voor u regelen. U kan per e-mail informeren naar de mogelijkheden. 

Helaas mag er geen alcohol geschonken worden aangezien wij hier geen vergunning voor hebben. 


U kunt gebruik maken van de faciliteiten van het gebouw. In de keuken is het volgende aanwezig: servies, glaswerk, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser, gasstel, oven, magnetron, diepvries en koelkast. Het gebruik van frituurpannen, barbecues of open vuur is niet toegestaan. 


Verder zijn er voldoende tafels en stoelen aanwezig en zijn er meerdere toiletten waar gebruik van gemaakt kan worden, en bij mooi weer hebben we ook een terras beschikbaar. 


Bij huur van de speeltuin kunnen de speeltuin en het zwembad gebruikt worden. Dit is op eigen risico.


In de winterperiode kunnen enkele toestellen niet beschikbaar zijn i.v.m onderhoud. Daarnaast is er geen verlichting in de speeltuin aanwezig. Daarom verzoeken wij om de toestellen in het donker niet te gebruiken. 


Buiten openingstijden is er geen permanente toezichthouder aanwezig. Wij rekenen daarom een borg van € 40,00. De kosten voor de verhuur kan u op de dag zelf betalen via pin of contant. Ook is het mogelijk om hier achteraf een betaalverzoek voor te ontvangen.


Na afloop van de huurtijd zal onze vrijwilliger een controle doen, wanneer er geen bijzonderheden zijn wordt de borg binnen 3 werkdagen na verhuur weer aan u terug betaalt. 


Wilt u reserveren. U kan hieronder direct een datum en tijd reserveren in de agenda. Mocht de datum niet meer te selecteren zijn dan betekend dit dat er die dag al een feestje is gepland. Als u liever eerst overlegd stuurt u ons dan een e-mail.