Verhuur
Keuken
Zaal
Zaal
Toiletten
Hal toiletten

Verhuur

Wij bieden de mogelijkheid de speeltuin en het gebouw te huren. Er is plaats voor groepen tot ongeveer 30 personen.


De huurprijs buiten openingstijden van de speeltuin is        € 17,50 per uur. Binnen openingstijden is dit € 12,50 per uur. Deze prijzen zijn op basis van eigen meegebrachte consumpties. Er mag geen alcohol geschonken worden (ook geen bier en wijn) omdat wij hier geen vergunning voor hebben.


U kunt gebruik maken van de faciliteiten van het gebouw. In de keuken is het volgende aanwezig: servies, glaswerk, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser, gasstel, oven, magnetron, diepvries en koelkast.


Verder zijn er voldoende tafels en stoelen aanwezig en zijn er meerdere toiletten waar gebruik van gemaakt kan worden. Open vuur, bbq of frituurpan zijn niet toegestaan.


Bij huur van de speeltuin kunnen de speeltuin en het zwembad gebruikt worden. Dit is op eigen risico en u dient zelf toezicht te houden.
In de winterperiode kunnen enkele toestellen niet beschikbaar zijn i.v.m onderhoud. Daarnaast is er geen verlichting in de speeltuin aanwezig. Daarom verzoeken wij om de toestellen in het donker niet te gebruiken. 


Buiten openingstijden is er geen permanente toezichthouder aanwezig. Wij rekenen daarom een borg van € 30,00. Deze krijgt u na afloop van de huur weer retour. De geschatte huurtijd en de borg dienen van te voren betaald te worden (contant op de dag zelf of via de bank). Na afloop van de huurtijd zal iemand een controle doen, de definitieve afrekening maken en het gebouw afsluiten. Het gebouw dient schoon en in originele staat achter gelaten te worden.


Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dit graag.

Wilt u reserveren. Stuur dan een mail (via contact) met de gewenste datum en tijden, dan kijken wij of er plek is.


Met vriendelijke groet, het bestuur